Η K for Design δημιουργήθηκε το 2012 από την Αντωνία Κουρούπη και τη Μάρη Κακαβιάτου, δύο σχεδιάστριες με αγάπη για τη μόδα και το ποιοτικό ρούχο. Σήμερα, δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την παραγωγή επαγγελματικών ενδυμάτων και εταιρικών στολών. Η ομάδα μας διακρίνεται από πολυετή εμπειρία στο χώρο της ενδυματολογίας και του marketing, ενώ βασίζεται στην υψηλή αισθητική και τις καινοτόμες ιδέες. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες της επιχείρησής σας, ώστε να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε τις αξίες σας και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

 Ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθος της επιχείρησής σας, σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία ενδυμάτων και στολών υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην αισθητική και τη λειτουργικότητα. Ανάμεσα στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης, εκπαιδευτικά ιδρύματα, υπηρεσίες υγείας και αισθητικής, αεροπορικές εταιρίες, ενώ αναλαμβάνουμε promotional wear για προωθητικές ενέργειες και events.

 shutterstock_527229706

 Η ομάδα μας βρίσκεται σε άμεση επικοινωνίας μαζί σας, προσαρμοζόμενη στις διαρκώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Η παράδοση του κάθε project γίνεται με συνέπεια και άριστη εξυπηρέτηση, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του παραμένουμε στη διάθεσή σας, παρέχοντάς σας συμβουλευτικές προτάσεις και άμεση ανταπόκριση σε επαναληπτικές παραγγελίες.

shutterstock_96816079.jpg

 Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 · Ενδυματολογική μελέτη

· Επιλογή χρωμάτων & υφασμάτων υψηλής ποιότητας

· Εφαρμογή του λογοτύπου της εταιρίας σας, με δυνατότητα μεταξοτυπίας

· Κατασκευή δείγματος

· After Sales Service (διορθώσεις, επαναληπτική)